Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina) Koncert

  • Scena Santa Marija
  • Petak 14. Jul 2017.
  • Vrijeme 21:30
Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)Novak Pavličić ( klavir) i Igor Pejović (violina)

Novak Pavličić (klavir)

Igor Pejović (violina)

Saradnja sa Muzičkom akademijom Cetinje

Novak Pavličić rođen je 1987. godine u Benkovcu, a završio je Muzičku akademiju na Cetinju u klasi prof. Vladimira Bočkarjova. Magistarirao je na Visokoj muzičkoj školi -ESMUC u Barseloni, u klasi prof. Pjera Reaka. Učestvovao je na mnogobrojnim državnim i međunarodnim takmičenjima, te osvajao nagrade u Šapcu, Beogradu, Rimu i Podgorici. Usavršavao se na majstorskim kursevima koji su vodili Vladimir Ovčinjikov, Natalija Trul, Klaudio Martinez Menez, Emanuel Krasovski, Vladimir Viardo i Dmitri Baškirov. Nastupao je širom zemlje, te imao turneje po Italiji, Francuskoj, Španiji i Švedskoj.

www.portalanalitika.me

Igor Pejović rođen je u Podgorici 1995. godine, sa 18 godina završio je Muzičku akademiju na Cetinju u klasi prof. Mirana Begića, a sada je student specijalističkih studija na Konzervatorijumu "Richard Wagner" u Beču, u klasi prof. Igora Petruševskog. Usavrsavao se na brojnim majstorskim kursevima i seminarima kod eminentnih profesora, kao što su Irina Jašvili, Zoran Milenković, Andrej Kurti, Majkl Kopelman i Grigorij Krasko. Dobitnik Atlas stipendije i stipendije za talentovane učenike Vlade Crne Gore. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja, dva puta je bio laureat takmičenja "Manja", a nagrade je osvajao i na Muzičkim festivalima mladih, te osvojio prvo mjesto na na takmičenju u Italiji. Priredio je brojne koncerte u zemlji i inostranstvu. 

www.portalanalitika.me

image

Serena Gemez

Follow

About

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipi elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

NAPOMENA: “Grad teatar” ima isključivo pravo izmjene programa ili učesnika navedenih u programu, tj. otkaza nastupa pravnim ili fizičkim licima sa kojima nije zaključen pisani ugovor do dana nastupa.